Verzendpolicy & levertijd


Levertijd

Wij streven er naar om je pakketje altijd binnen 48 uur bij je thuis te bezorgen. We zijn hierbij wel afhankelijk van de bezorgers van PostNL. Heb je je pakketje 48 uur na het plaatsen van je bestelling nog niet in huis? Neem dan even contact met ons op via info@regenpakjes.nl dan zoeken we gelijk voor je uit waar je pakketje is gebleven :) We versturen je pakketje altijd via de bezorgdienst van PostNL. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt deze verstuurd als een brievenbuspakket of normaal pakket. Je ontvangt van ons altijd een Track & Trace code per email waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn altijd gratis! Voor verzending naar België brengen wij €9,- in rekening. 

Verkeerd adres
In het geval dat het pakketje niet kan worden bezorgd door een foutief opgegeven adres, en wanneer het pakketje retour wordt gezonden door PostNL, worden de verzendkosten verhaald op de klant. 

Let op:
De bestelde producten worden pas verzonden wanneer de betaling is ontvangen en goedgekeurd door Regenpakjes. Mocht je meer dan 3 producten tegelijk bestellen wordt het een pakketje wat niet meer door de brievenbus past. In dit geval is het niet mogelijk om aan een postbus te leveren.