Retourneren


Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem, Regenpakjes hanteert een bedenktermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retouraanmelding 14 dagen de tijd om het product te verzenden. Het product kan alleen geretourneerd worden mits het product ongebruikt en onbeschadigd is. Na ontvangst en goedkeuring van je retour wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Regenpakjes stort het bedrag altijd terug op de rekening waarmee jij hebt betaald. 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Mocht je je bestelling willen retourneren dien je altijd eerst contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een email naar info@regenpakjes.nl en vermeldt in het onderwerp van de mail het volgende: Retouraanvraag + bestelnummer. Vermeldt vervolgens in de email welk artikel je retour wilt sturen en om onze dienstverlening te kunnen verbeteren vragen we je om hierbij kort uit te leggen waarom je het artikel wilt retourneren. Laatstgenoemde is echter niet verplicht. 

Wij zullen vervolgens de retouraanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je pakketje naar een PostNL punt te brengen en het pakketje terug te sturen naar het volgende adres:

Retouradres:
Zeugstraat 36B
2801JC Gouda

Vraag bij het versturen van je retour ALTIJD naar een verzendbewijs. Mocht jouw pakketje onverhoopt niet bij ons aankomen, kun jij hier altijd mee aantonen dat je het pakketje daadwerkelijk naar ons hebt verstuurd. Zonder verzendbewijs kunnen we het aankoopbedrag dan ook niet terugstorten mochten wij het pakketje niet ontvangen.

Na ontvangst en goedkeuring van je retour ontvang je van ons een email met daarin een bevestiging dat we het bedrag hebben teruggestort. Dit bedrag zal altijd binnen 14 dagen weer op je rekening zijn bijgeschreven. Hiermee is jouw retourzending afgerond :-).

Vragen?
Mocht je er niet helemaal uitkomen? Neem dan gerust eerst contact met ons op via info@regenpakjes.nl, we helpen je graag op weg.